Jag heter Peter Kratz och bor numera i Gävle men är född och uppvuxen i Uppsala. På den här sajten bloggar jag om allt mellan himmel och jord. Förutom det hittar ni min portfolio vad gäller webbuppdrag och några av de fotografier jag har tagit genom åren.

Jag har pluggat medie- och kommunikationsvetenskap vid Uppsala universitet förutom mina studier i sociologi, pedagogik, engelska, företagsekonomi och marknadsföring. Jag är bra på att uttrycka mig i såväl tal som skrift.

Efter att dels ha haft både Mac och PC under ett antal år, jobbat med bildbehandling och webbdesign på egen hand i allehanda projekt och från oktober 2009 till och med februari 2013 varit egenföretagare inom webbproduktion på heltid, varit handledare i data för arbetsökande på Datorteket i Gävle och dessutom jobbat som projektadministratör på Ericsson där jag hade Officeprogrammen som arbetsredskap och där mina arbetsuppgifter bl a var att ta fram presentationsmaterial kan jag säga att jag har väldigt god datorvana och -kunskaper.

Engelska behärskar jag flytande i både tal och skrift och tyska förstår jag bra, talar hyfsat och skriver förståeligt.

Jag har haft serviceyrken tidigare (t ex som fotosäljare hos Hasselblads Kodak under några år) och är van vid och gillar att hjälpa människor med deras problem. Även på fritiden brukar jag ofta få vara support åt såna jag känner som har problem med sin dator eller behöver hjälp och stöd med datorrelaterade problem.

Vad gör jag på fritiden?

På fritiden lyssnar jag på musik, läser böcker, ser på film, gör webbsidor eller fotograferar och umgås med vänner. Mina katter pockar också på min uppmärksamhet och tar en del av min tid. Jag är för närvarande singel, har inga barn och bor i en lägenhet på Brynäs i Gävle.

Vad gör jag nu?

Jag jobbar med webbutveckling för ett företag och några av de webbplatser jag har producerat ser ni på min portfoliosida.

CV

Mitt CV i PDF-format kan du ladda hem här.