Huawei, mobiltelefontillverkaren för framtiden

Huawei på Mobile World Congress 2015 Barcelona

Våra konkurrenter har starka varumärken, men vi har mycket bättre produkter. Tidigare vann vi marknadsandelar från de mindre aktörerna men med tiden kommer vi att ta marknadsandelar från Apple och Samsung

Så sa Huaweis VD Richard Yu till journalister i samband med Mobile World Congress som hålls i Barcelona.

Köpte själv, efter tips från försäljaren när Google Nexus som jag ville ha inte fanns inne, en Huawei Honor 7 och är hur nöjd som helst. Samma prestanda som en dubbelt så dyr Samsung Galaxy S6, grym kamera, senaste Androidversionen med mera.

Försäljaren sa att Huawei kommer att växa även i resten av världen utanför Kina framöver, att när de har börjat köra tunga reklamkampanjer kommer det att hända saker även här. Sen kom kampanjen för Honor 7 med Petter och försäljningen slog i taket.

Så för er som funderar på ny mobil – kolla upp Huawei. Minst lika bra prestanda och hårdvara som Samsung men till ett mycket lägre pris.

http://www.va.se/nyheter/2016/02/22/ga-om-apple-och-samsung

Kommentarer